Items where Author is "Hervyagi, Gian"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Skripsi Tesis Atau Disertasi

Hervyagi, Gian (2013) MOD√ČL PANGAJARAN EXPLICIT INSTRUCTION PIKEUN NGARONJATKEUN KAMAMPUH MACA SAJAK : Panalungtikan Tindakan Kelas ka Siswa Kelas VIII-F SMP Negeri 45 Bandung Taun Ajaran 2012/2013. S1 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

This list was generated on Thu Sep 21 22:14:26 2017 WIT.