Items where Author is "Hapsah, Leli Salimatul"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Skripsi Tesis Atau Disertasi

Hapsah, Leli Salimatul (2015) KANDAGA KECAP DINA KARANGAN NARASI MURID SAKOLA DASAR PIKEUN BAHAN PANGAJARAN MACA : Tilikan L├ęksikologi jeung Psikolinguistik di SDN Galunggung Kecamatan Tawang Kota Tasikmalaya. S2 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

This list was generated on Wed Nov 22 19:39:36 2017 WIT.