Items where Author is "Hakim, Imam Rakhman"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Skripsi Tesis Atau Disertasi

Hakim, Imam Rakhman (2015) ISTILAH-ISTILAH DINA KASENIAN JIGPRAK DI DESA SITU ILIR KECAMATAN CIBUNGBULANG BOGOR PIKEUN BAHAN PANGAJARAN MACA PEDARAN NGEUNAAN KASENIAN DI SMA KELAS XII. S1 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

This list was generated on Sat Jan 20 09:40:10 2018 WIT.