Items where Author is "Gumilar, Gun Gun Cahya"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 2.

Skripsi Tesis Atau Disertasi

Gumilar, Gun Gun Cahya (2015) WACANA WAYANG GOLÉK CÉPOT KEMBAR TI GIRIHARJA 3: ULIKAN STRUKTURAL JEUNG ÉTNOPÉDAGOGIK. S2 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

Gumilar, Gun Gun Cahya (2013) AJÉN FALSAFAH DINA KASENIAN WAYANG GOLÉK RUATAN PIKEUN BAHAN PANGAJARAN NGAREGEPKEUN DI KELAS XI. S1 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

This list was generated on Thu Nov 23 19:22:15 2017 WIT.