Items where Author is "Fartika, Ria Dwi"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Skripsi Tesis Atau Disertasi

Fartika, Ria Dwi (2015) BABANDINGAN KUMPULAN CARPON NU HARAYANG DIHARGAAN JEUNG RUSIAH KAOPATWELAS KARYA DARPAN PIKEUN ALTERNATIF BAHAN PANGAJARAN SASTRA DI SMA (Tilikan Struktural jeung √Čtnop√©dagogik). S2 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

This list was generated on Thu Sep 21 19:57:51 2017 WIT.