Items where Author is "FAUZIAH, Eka Silvia"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Skripsi Tesis Atau Disertasi

FAUZIAH, Eka Silvia (2013) ÉFÉKTIVITAS MÉDIA GAMBAR JEUNG KARTU KATA PIKEUN NGARONJATKEUN KAMAMPUH SISWA NULIS KARANGAN ÉKSPOSISI DI KELAS VII SMP NEGERI 1 SUKAWENING GARUT TAUN AJARAN 2012/2013. S1 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

This list was generated on Thu Sep 21 16:26:32 2017 WIT.