Items where Author is "Effendi, Achmad Sopian"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Skripsi Tesis Atau Disertasi

Effendi, Achmad Sopian (2014) AJÉN-INAJÉN KAISLAMAN DINA PARIBASA SUNDA PIKEUN MEKARKEUN BAHAN PANGAJARAN BASA SUNDA BERBASIS KARAKTER DI SMP. S2 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

This list was generated on Sat Sep 23 21:25:14 2017 WIT.