Items where Author is "Diyana, Fina Lanah"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Skripsi,Tesis,Disertasi

Diyana, Fina Lanah (2017) MODÉL PANGAJARAN TWO STAY TWO STRAY PIKEUN NGARONJATKEUN KAMAMPUH NGAREGEPKEUN DONGÉNG : Studi Kuasi Ékspérimén Siswa Kelas VII A SMPN 2 Lembang Taun Ajaran 2016/2017. S1 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

This list was generated on Tue Apr 23 08:53:36 2019 WIB.