Items where Author is "Desita, Novianty"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Skripsi,Tesis,Disertasi

Desita, Novianty (2015) AJÉN BUDAYA DINA KASENIAN DUR ONG DI DÉSA CIKALONG KACAMATAN CIKALONG WÉTAN KABUPATÉN BANDUNG BARAT PIKEUN BAHAN PANGAJARAN DI SMA KELAS XII. S1 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

This list was generated on Thu Apr 25 21:24:53 2019 WIB.