Items where Author is "Danuwijaya, Caca"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Skripsi Tesis Atau Disertasi

Danuwijaya, Caca (2012) AJÉN-INAJÉN SOSIAL POLITIK MANGSA RÉFORMASI MASARAKAT SUNDA DINA CARITA PONDOK MAJALAH MANGLÉ JEUNG CUPUMANIK. S2 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

This list was generated on Mon Sep 25 00:30:46 2017 WIT.