Items where Author is "Choerunnisa, Deti"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Skripsi Tesis Atau Disertasi

Choerunnisa, Deti (2016) AJÉN BUDAYA DINA TRADISI KUDA KOSONG DI KABUPATÉN CIANJUR PIKEUN BAHAN PANGAJARAN MACA DI SMA KELAS XII. S1 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

This list was generated on Sat Nov 18 11:23:59 2017 WIT.