Items where Author is "Cahyani, Indah Purnama"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Skripsi Tesis Atau Disertasi

Cahyani, Indah Purnama (2013) AJÉN MORAL JEUNG PSIKOLOGI PERKEMBANGAN RUMAJA DINA NOVELÉT JAMPARING KARYA CHYE RETTY ISNENDES PIKEUN BAHAN PANGAJARAN NYARITA DI SMP KELAS IX. S1 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

This list was generated on Tue Nov 21 16:39:44 2017 WIT.