Items where Author is "Barliani, Karina"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Skripsi Tesis Atau Disertasi

Barliani, Karina (2013) MEDIA AUDIO VISUAL PIKEUN NGARONJATKEUN KAMAMPUH NGAREGEPKEUN TEMBANG PUPUH SEKAR AGEUNG (PANALUNGTIKAN TINDAKAN KELAS KA SISWA KELAS IX B SMPN 14 BANDUNG TAUN AJARAN 2012/2013. S1 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

This list was generated on Mon Nov 20 12:18:11 2017 WIT.