Items where Author is "Barkatun, Nisa Alfia"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Skripsi Tesis Atau Disertasi

Barkatun, Nisa Alfia (2014) AJÉN-INAJÉN SOSIAL BUDAYA DINA KUMPULAN CARPON GURIANG TUJUH JEUNG SURAT KEUR KA SAWARGA KARYA SASTRAWATI SUNDA PATREM: Tilikan Struktural,Semiotik,jeung Sosiologi Sastra. S2 thesis, Univeritas Pendidikan Indonesia.

This list was generated on Mon Sep 25 22:04:54 2017 WIT.