Items where Author is "BARLIANI, Karina"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Skripsi Tesis Atau Disertasi

BARLIANI, Karina (2013) MEDIA AUDIO VISUAL PIKEUN NGARONJATKEUN KAMAMPUH NGAREGEPKEUN TEMBANG PUPUH SEKAR AGEUNG. S1 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

This list was generated on Mon Sep 25 22:03:30 2017 WIT.