Items where Author is "Aliyanti, Lili"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Skripsi Tesis Atau Disertasi

Aliyanti, Lili (2014) AJÉN ÉSTÉTIKA DINA KASENIAN RÉOG CENGAL DI KACAMATAN JAPARA KABUPATÉN KUNINGAN PIKEUN BAHAN MACA BAHASAN MACA DI SMP KELAS IX. S1 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

This list was generated on Thu Nov 23 06:43:28 2017 WIT.