Items where Author is "Agustyn, Elsa"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Skripsi Tesis atau Disertasi

Agustyn, Elsa (2015) KASENIAN CALUNG ‘GROUP TRIYASA’ DI KOTA SUKABUMI PIKEUN BAHAN PANGAJARAN MACA BAHASAN DI SMA KELAS XI (ULIKAN STRUKTURAL JEUNG ÉSTÉTIKA). S1 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

This list was generated on Sat Aug 18 20:18:41 2018 WIB.