Items where Author is "Abdillah, Teddy"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Skripsi Tesis Atau Disertasi

Abdillah, Teddy (2014) AJÉN ATIKAN DINA CARITA WAYANG GOLÉK LALAKON DORNA GUGUR GIRIHARJA 3 PIKEUN BAHAN PANGAJARAN NGAREGEPKEUN DI SMA. S1 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

This list was generated on Thu Sep 21 15:36:16 2017 WIT.